Top 16 # Xem Nhiều Nhất Giải Sách Bài Tập Tiếng Anh 7 Có Đáp Án / 2023 Mới Nhất 11/2022 # Top Like | Asianhubjobs.com

Đáp Án Sách Lưu Hoằng Trí Lớp 7 Có Đáp Án Tiếng Anh Lưu Hoằng Trí 7 Sách Cũ / 2023

Bài tập tiếng Anh 7 mới của tác giả Lưu Hoằng Trí bao gồm sách và file đáp án đính kèm , sách giúp các em học sinh nâng cao các kĩ năng đọc (reading), viết (writting), nghe (listening), nói (Speaking) cũng như từ vựng và ngữ pháp (Getting started), Communication, closer look…

1. CLICK LINK DOWNLOAD SÁCH TẠI ĐÂY

2. CLICK LINK DOWNLOAD FILE ĐÁP ÁN TẠI ĐÂY.

Share thêm tài liệu ôn thi học kỳ I, II, ngữ pháp…, tiếng anh 7 cực hay

CLICK LINK DOWNLOAD BỘ TÀI LIỆU TIẾNG ANH 7 TẠI ĐÂY

CLICK HERE TO DOWNLOAD ALL

Đang xem: Lưu hoằng trí lớp 7 có đáp án

1. CLICK LINK DOWNLOAD SÁCH TẠI ĐÂY 2. CLICK LINK DOWNLOAD FILE ĐÁP ÁN TẠI ĐÂY. CLICK LINK DOWNLOAD BỘ TÀI LIỆU TIẾNG ANH 7 TẠI ĐÂY CLICK HERE TO DOWNLOAD ALL

Sách Tiếng anh Lớp 7

Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7 tập 1 – TheWindy

Tải về· 5,96K

Em học giỏi tiếng anh lớp 7

Tải về· 10,7K

English 7 Workbook 2

Tải về· 2,88K

Tuyển tập 30 đề tiếng anh lớp 7 (Chương trình mới)

Tải về· 2,26K

Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 Tập 1 – Mai Lan Hương (Có đáp án)

Tải về· 67,5K

Bài Tập Cuối Tuần Tiếng Anh Lớp 7 Tập 2

Tải về· 10,5K

Tổng Hợp Ngữ Pháp Và Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 – The Windy

Tải về· 4,94K

Nâng Cao Các Dạng Bài Tập Trắc Nghiệm Tiếng Anh 7

Tải về· 5,09K

Gợi ý cho bạn

Bồi dưỡng tiếng anh lớp 8

Tải về· 7,29K

Bài tập giới từ và 360 động từ bất quy tắc tiếng anh

Tải về· 4,82K

Tự học tiếng anh hiệu quả – Nguyễn Thị Hà Bắc

Tải về· 6,1K

Chuyên đề bồi dưỡng học sinh giỏi môn tiếng anh 6 – Nguyễn Bá Mạnh

Tải về· 3,43K

Bộ đề kiểm tra tiếng anh lớp 7 tập 1 – TheWindy

Tải về· 5,96K

200 bài báo song ngữ Anh – Việt Kinh điển

Tải về· 133

Các chuyên đề ngữ pháp và bài tập tiếng anh 9

Tải về· 872

Em học giỏi tiếng anh lớp 7

Tải về· 10,7K

Bài Tập Tiếng Anh 7 Unit 3: At Home Có Đáp Án / 2023

Bài tập tiếng Anh 7 Unit 3: At home có đáp án

Bài tập tiếng Anh 7 Unit 3: At home

Mời quý thầy cô và các em học sinh tham khảo bài tập tiếng Anh 7 Unit 3: At home có đáp án do chúng tôi sưu tầm và đăng tải giúp thầy cô và các em học sinh tham khảo nghiên cứu, ra đề kiểm tra, đề thi, ôn tập lại kiến thức đã học, tự tin đạt kết quả tốt trong kì thi.

Bài tập tự luận Tiếng Anh lớp 7 Unit 3Từ vựng – Ngữ pháp Tiếng Anh lớp 7 Unit 3: At HomeGiải bài tập SGK Tiếng Anh lớp 7 Unit 3: At home

Bài 1: Chọn từ hoặc cụm từ thích hợp để điền vào chỗ trống.

1. …. awful restaurant!

a. What b. What a c. What an d. What’s

2. Sararh looks after patients in hospital. She is a …. .

a. teacher b. nurse c. musician d. journalist

3. Are there …. lamps on the wall?

a. any b. a c. some d. more

4. You look …. in that dress.

a. love b. lovely c. loving d. lovelily

5. It’s the …. house in my neighborhood.

a. nicer b. nicest c. more nice d. most nice

6. What’s your …. color?

– I like blue most.

a. favorite b. interesting c. suitable d. liking

7. The picture is …. the clock.

a. next b. under c. at d. in

8. Would you like some fruit juice?

– ……. .

a. Yes. I’d love some. b. Yes. I like it

c. Not at all d. That’s all right.

ĐÁP ÁN

1c 2b 3a 4b

5b 6a 7b 8a

Bài 2: Chia động từ.

1. They (not go)…. to the zoo very often.

2. I (not be)…. at home next Monday evening.

3. Her father (work)…. from the morning till night every day.

4. Mr Robinson (look)…. for an apartment at present.

5. There (be)…. a few empty apartment near his office.

6. Hoa’s parents love (work)…. on their farm.

7. Is it easy (find)…. an apartment in Ha Noi?

8. Please tell her I (call)…. again later.

ĐÁP ÁN

1. don’t go 2. won’t be 3. works 4. is looking

5. are 6. working/to work 7. to find 8. will call

Bài 3: Đặt câu hỏi cho các câu trả lời.

1. …………………………….. ?

– There are a sink, a tub and a shower in the bathroom.

2. …………………………….. ?

– No, there aren’t any books on the table.

3. …………………………….. ?

– The oldest in my family is my grandfather.

4. …………………………….. ?

– He is a farmer.

5. …………………………….. ?

– They work in a factory.

6. …………………………….. ?

– Yes, there is a refrigerator in the kitchen.

7. …………………………….. ?

– Ha Noi is bigger than Hue.

8. …………………………….. ?

– The newest apartment is at number 27.

ĐÁP ÁN

1. What are there in the bathroom?

2. Are there any books on the table?

3. Who is the oldest in your family?

4. What does he do?

5. Where do they work?

6. Is there a refrigerator in the kitchen?

7. Which (city) is bigger Ha Noi or Hue?

8. Which is the newest apartment?

Bài 4: Điền các giới từ thích hợp vào chỗ trống.

1. Hoa’s father works …. his farm …. the countryside.

2. A nurse takes care …. sick people.

3. The books are …. the bookshelf.

4. My uncle isn’t …. home. He is …. work now.

5. John lives …. America.

6. Her mother works hard …. morning …. night

7. The best apartment is …. number 79.

8. This apartment is the newest …. the three.

ĐÁP ÁN

1. on – in 2. of 3. on 4. at – at

5. in 6. from – till 7. at 8. of

Bài 5: Hoàn tất các câu sau, dùng hình thức so sánh của tính từ trong ngoặc.

1. Orange juice is …. coffee. (good)

2. Hanh is …. student in the class. (clever)

3. Car are …. motorbike. (expensive)

4. Your apartment is …. from school …. mine. (far)

5. I think good health is …. thing in life. (important)

6. Iron is …. wood. (heavy)

7. …. city in Canada is Toronto. (large)

8. Thailand is …. Korea. (hot)

ĐÁP ÁN

1. better than

2. the cloverest

3. more expensive than

4. farther/further …. than

5. the most important

6. heavier than

7. the largest

8. hotter than

Bài 6: Dùng các từ cho sẵn để hoàn tất đoạn văn sau đó trả lời câu hỏi. also empty near from cheapest expensive most teaches

John Robinson is an English teacher (1)…. the USA. He (2)…. English in a high school in Ha Noi. Now he is looking for an apartment (3)…. the school. There are three (4)…. apartment. The first on is a big apartment. It’s comfortable but it’s very ….(5). The second one is (6)…. a lovely apartment, but it’s quite expensive, too. The last one is smaller than the other two, but it’s the (7)…. of the three. It has a bright living room, two bedrooms and a large, modern kitchen. Mr Robinson thinks the third apartment is the (8)…. Suitable for his family.

1. What does Mr.Robinson do?

2. Where is he from?

3. What is he looking for?

4. Which is the cheapest apartment?

5. Which is the most expensive?

6. Describe the most suitable apartment for Mr Robinson’s family?

ĐÁP ÁN

1. from 2. teaches 3. near 4. empty

5. expensive 6. also 7. cheapest 8. most

Trả lời câu hỏi:

1. Mr.Robinson is an English teacher.

2. He comes from the USA. He’s American.

3. He is looking for an apartment.

4. The cheapest apartment is the last one.

5. The first apartment is the most expensive.

6. The most suitable apartment for Robinson’s family is the smallest of the three. It has a bright living room, two bedrooms and a large, modern kitchen.

960 Bài Tập Trắc Nghiệm Tiếng Anh Lớp 7 Có Đáp Án / 2023

Để học tốt môn Tiếng Anh lớp 7, VietJack giới thiệu bộ 960 bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 gồm đầy đủ các kĩ năng: Phonetics and Speaking, Vocabulary and Grammar, Reading, Writing có đáp án và giải thích chi tiết.

Trắc nghiệm Tiếng Anh 7 Unit 1 (có đáp án): Back to school

A. Phonetics and Speaking

Find the word which has a different sound in the part underlined.

B. Vocabulary and Grammar

Bài 1. Find which word does not belong to each group.

Question 1: A. common B. favourite C. unusual D. popular

Question 2: A. like B. love C. enjoy D. hate

Question 3: A. album B. stamps C. mountain D. collector

Question 4: A. gardening B. skating C. climbing D. horse-riding

Question 5: A. newspaper B. reporter C. collector D. gardener

Bài 2. Choose the best answer.

Question 1: I think New York is ……………. than Pari.

A. more expensive B. expensiver

Question 2: . Is the North Sea ……….. than the Mediterranean Sea?

A. more big B. bigger

Question 3: Do you have a ………….. job than your sister?

A. better B. good

Question 4: My mom’s ……….. than your mom!

A. funny B. funnier

Question 5: Crocodiles are more dangerous ………. fish.

A. than B. as

Question 6: Math is ……. than chemistry.

A. badder B. worse

Question 7: Cars are much ………….. than motorbikes.

A. more safer B. much safer

Question 8: Australia is …………… hotter than Ireland.

A. far B. further

Question 9: It is strange but often a coke is chúng tôi a beer.

A. more expensive B. expensiver

Question 10: Non-smokers usually live …………. than smokers.

A. more long B. longer

C. Reading

Choose the best answer.

Tom is from America. He is 13 years old. He has a new pen pal in Vietnam. Her first name is Trang and her family name is Tran. Trang is from Hue. But her parents work in Hanoi, so now she lives there with them. She is studying English at an International School. She told Tom many things about her new school and new life.

Hanoi is a big and busy city. It seems to be bustling with activity at all times of the day and night. She told that the difference in the atmosphere was quite shocking to her. In the first week, she thought her new school was very boring and that most of the teachers and students seemed to be too serious. She missed the happy-go-lucky atmosphere of her old school so much and sometimes she felt lonely. But now, having been in this school for two months, she gets used to it.

Her new school is huge. It is bigger and prettier than her old school in Hue. The school hours are longer and there isn’t as much homework. Instead, the pupils here do many projects. She is in class 7A and her classroom is on the fourth floor. There are twenty-five students in her class and they are very friendly. It’s only about 500 meters from her house to her school. So she walks to school every day. She is very interested in English and Math. Tom hopes that one day he can go to Vietnam to meet Trang and travel around Vietnam with her.

Question 1: Who does Trang live with?

A. her uncle and aunt

B. her parents

C. her friends

Question 2: The word “bustling” in the second paragraph has the similar meaning with ….

A. hurry

B. excited

C. calm

Question 3: The word “happy-go-lucky” in the second paragraph means ……

A. caring or worrying about the future

B. not caring or worrying about the future

C. interesting

Question 4: How far is it from her house to her school?

A. four hundred meters

B. five meters

C. five hundred meters

Question 5: How does she go to school?

A. by motorbike

B. by bike

C. on foot

Question 6: What is the main topic of this passage?

A. Tom

B. Tom’s new pen pal

C. Hanoi

Question 7:

A. True B. False

Question 8: At first, Trang thought her new school was dull.

A. True B. False

Question 9: Trang’s new school is smaller and prettier than her old school.

A. True B. False

Question 10: Trang always feels lonely at her new school.

A. True B. False

Question 11: Trang’s classroom is on the fifth floor.

A. True B. False

Question 12: English and Math are Trang’s favorite subjects.

A. True B. False

Question 13: Trang is from Hue.

A. True B. False

Question 14: Tom doesn’t want to visit Vietnam.

A. True B. False

Question 15: Tom hy vọng một ngày nào đó anh có thể đến Việt Nam để gặp Trang và đi du lịch khắp Việt Nam cùng cô.

A. True B. False

D. Writing

Question 1: You need to be ………. to follow eggshell carving because it may take two weeks to complete one shell.

A. fit B. patient C. careful D. intereste

Question 2: My sister is very keen on swimming, and she goes swimming three …. a week.

A. time B. a time C. times D. timings

Question 3: If you choose sewing as your hobby, you will …… you own clothes.

A. make B. get C. do D. take

Question 4: We often read the instructions carefully in order to make ……of the things we like best.

A. models B. copies C. uses D. meanings

Question 5: What does your father do ……….. his free time?

A. in B. at C. while D. on

Question 6: My brother doesn’t like ice-skating because he thinks it is ……..

A. dangerous B. danger C. in danger D. endangered

Question 7: I think a hobby will always give you chúng tôi help you ……………

A. pleased – relaxing B. pleased – relax C. pleasure – relaxed D. pleasure – relax

Question 8: My sister’s hobby is sewing, and she can get the sewing patterns from the ……………. magazines.

A. fashion B. sports C. science D. cooking

Question 9: You can share your stamps ….. other collectors ……. a stamp club.

A. with – at B. with – in C. to – in D. to – at

Question 10: If your hobby is greeting card making, you can give your ………… to your friends as presents.

A. money B. hobby C. products D. greetings

Question 11: I think this hobby doesn’t cost you much, and ……….. you need is time.

A. all B. some C. all of D. most

Question 12: My family enjoys ………… because we can sell vegetables and flowers ………… money.

A. garden – to B. gardening – for C. garden – of D. gardening – with

Question 13: Nowadays people ……….. hours sitting in front of the computers.

A. set B. spend C. take D. last

Question 14: I think you should take up swimming ………… it is suitable for your health condition.

A. because B. but C. although D. so

Question 15: There are many ………. why it is important to have a hobby.

A. facts B. details C. reasons D. answers

Đã có app VietJack trên điện thoại, giải bài tập SGK, SBT Soạn văn, Văn mẫu, Thi online, Bài giảng….miễn phí. Tải ngay ứng dụng trên Android và iOS.

Nhóm học tập facebook miễn phí cho teen 2k8: chúng tôi

Theo dõi chúng tôi miễn phí trên mạng xã hội facebook và youtube:

Loạt bài 720 Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 7 thí điểm của chúng tôi được biên soạn bám sát nội dung sgk Tiếng Anh 7 mới Tập 1 và Tập 2.

Bài Tập Tiếng Anh Lớp 7 Unit 4: At School Có Đáp Án / 2023

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7

VnDoc.com xin giới thiệu đến quý thầy cô giáo và các em học sinh Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 Unit 4 At School nhằm giúp cho việc dạy và học môn Tiếng Anh trở nên hiệu quả hơn. Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 7 gồm các tài liệu hay, chất lượng, này sẽ mang đến cho học sinh các bài tập trắc nghiệm trong Unit 4 Tiếng Anh 7 nhằm giúp các em củng cố từ vựng và cấu trúc ngữ pháp đã học. Bài 1:

1. 3.45 is said :……

a. It’s three to forty- five b. It’s quarter to four c. It’s quarter to three.

2. 9.15 is said : …..

a. It’s quarter to nine b. It’s nine fifteen c. It’s nine quarter.

3. What time …..?

a. are you going to go to bed? b. you go to bed c. do you go to bed.

4. What time does Hanh chúng tôi history class?

a. study b. have c. learns

5. What …….? – Math

a. are you study b. do you study c. you are studying

6. Thi has Physics … Tuesday … 7. 30.

a. on-at b. from-to c. at-on

7. …. racks have magazines

a. That b. This c. These

8. Do you have magazines and … here?

a. science book b. newspapers c. dictionary.

9. You can find Math books chúng tôi shelves … the left.

a. on-on b. on-at c. in-on

10. Mrs. Hoa is a ….

a. librarian b. library c. engineer.

11. English books are … the back … the library.

a. on-of b. at-of c. in-of.

12. … do you have physical education?

a. When b. What time c. How.

13. …. do I find a book, please?

a. How b. What c. Why

14. You can find a book with either the author … the title.

a. and b. or c. about.

15. In the USA, students … a school uniform.

a. are not wearing b. do not wear c. is not wearing.

16. Hoa … a nice dress today.

a. wear b. wears c. is wearing.

17. What time is it? – it … four fifteen.

a. is b. are c. on.

18. They put the chairs … the middle of the garden.

a. in b. at c. on.

19. He learns … badminton.

a. playing b. play c. plays.

20. In American, soccer is the usual word for ….

a. volleyball b. football c. basketball.

Đáp án

1. b. 2.b 3.a 4.a 5.b 6..a 7.c 8.b 9.a 10.a

11.c 12.a 13.a 14.b 15.b 16.c 17.a 18.a 19.a 20.b

Bài 2:

1. They … some snack at the moment.

a. have b. is having c. having

2. It’s a quarter past five.

a. ten b. fifteen c. twenty.

3. English dictionaries are … the back of the library.

a. in b. at c. on

4. We go to the … to read books.

a. cafeteria b. library c. stadium.

5. I usually get … early.

a. up b. on c. in.

6. Look! They.. baseball !

a. play b. will play c. are playing

7. It’s five … five

a. past b. pasts c. pass

8. He shelves on the … have math and science books.

a. left b. middle c. back

9. In physical Education, he learn … volleyball.

a. playing b. play c. to play.

10. … is my favorite subject at school because I love animals and plants.

a. Math b. Biology c. History.

11. We have four.. today.

a. classes b. class c. period.

12. The class … at 7 o’clock in the morning.

a. start b. starts c. ends

13. … do you go to bed? – at half past ten.

a. What b. When c. What time.

14. … does Nga have history? – On Monday and Thursday

a. When b. What time c. How long

15. He looks different … his father.

a. at b. with c. from

16. Students have two … each day.

a. 20- minutes breaks b. 20- minute breaks c. 20- minute break.

17. The United States’ library of Congress is one of the … libraries in the world.

a. larger b. largest c. larger than

18. … novels are very interesting.

a. These b. This c. that

19. I’m very … to see you here.

a. pleased b. please c. pleasing

20. Hurrah ! we’ll have a day.. this week.

a. on b. off c. of.

Đáp án

1.b 2.b 3.b 4.a 5. A 6.c 7.a 8.a 9.a 10.b

11.a 12.b 13.c 14.a 15.c 16.b 17.b 18.a 20.b